Slik bytter du Play Spill-profil

Spillere som har flere Google-kontoer på samme enhet, kan velge en annen profil enn standardprofilen når de spiller bestemte spill. Du kan gjøre dette med metodene nedenfor.

Viktig: Når du endrer profilen du bruker for et spill, kan det hende at spillet laster inn forskjellig fremdrift og forskjellige innstillinger. Da kan du gå tilbake til profilen du brukte tidligere, for å komme tilbake dit du var. Du kan kontakte utvikleren for å få informasjon om den nøyaktige funksjonaliteten.

Bytt mellom flere Play Spill-profiler

Hvis raskt profilbytte er slått på i et spill, kan du

1. Trykk lenge på spillikonet.
  2. Velg Velg en profil.
    • Dette alternativet vises bare når det finnes flere Google-kontoer på enheten.
  3. Velg ett av de oppførte alternativene.
  4. Trykk på Lagre.
    • Spillet starter med det valgte alternativet.

Bytt mellom flere Play Spill-profiler med Android-innstillinger

1. På Android-telefonen trykker du på Innstillinger og såGoogle.
  2. Trykk på Alle tjenester.
  3. Trykk på Innstillinger for Google-apperog så Play Spillog så Påloggingskonto ,
    • Slik endrer du standardprofilen for spill:
      1. Trykk på Endre under «Endre standardkontoen for spill».
      2. Trykk på et av de tre alternativene.
      3. Velg en profil.
        • Endringene lagres automatisk.
      4. Nederst på skjermen ser du et forgrunnsvindu for bekreftelse.
    • Slik endrer du profilen som brukes for et bestemt spill:
      1. Rull til spillet i «Endre kontoen etter spill»-delen.
      2. Trykk på Endre ved siden av spillet.
      3. Velg en profil.
      4. Trykk på Lagre.
      5. Når handlingen er fullført, ser du en bekreftelse nederst på skjermen.