Play-peliprofiilista toiseen vaihtaminen

Jos pelaajalla on useita Google-tilejä laitteella, voit valita tiettyjä pelejä pelatessasi eri profiilin kuin oletuksesta. Voit tehdä sen alla olevilla tavoilla.

Tärkeää: Kun vaihdat pelissä käyttämääsi profiilia, peli voi ladata eri edistymistä ja asetuksia. Siinä tapauksessa pääset takaisin aiempaan profiiliin palaamalla aiempaan profiiliin. Voit kysyä kehittäjältä, miten tämä toimii.

Useiden Play-peliprofiilien välillä vaihtaminen

Jos profiilin nopea vaihto on päällä pelissä, voit

1. Paina pelikuvaketta pitkään.
  2. Klikkaa Valitse profiili.
    • Tämä vaihtoehto näkyy vain, jos laitteella on useita Google-tilejä.
  3. Valitse jokin luettelossa olevista vaihtoehdoista.
  4. Valitse Tallenna.
    • Peli alkaa valitulla vaihtoehdolla.

Play-peliprofiilien välillä vaihtaminen Android-asetuksilla

1. Valitse Android-puhelimesta Asetukset ja sitten Google.
  2. Valitse Kaikki palvelut.
  3. Napautus Google-sovellusten asetuksetja sitten Play Pelitja sitten Sisäänkirjautumistili.
    • Näin voit vaihtaa pelien oletusprofiilin:
      1. Valitse Vaihda pelien oletustiliä ‐kohdasta Muuta.
      2. Napauta jotakin kolmesta vaihtoehdosta.
      3. Valitse profiili.
        • Muutokset tallennetaan automaattisesti.
      4. Vahvistusponnahdusikkuna näkyy näytön alareunassa.
    • Näin voit vaihtaa tietyn pelin profiilin:
      1. Vieritä "Vaihda tiliä pelin mukaan" ‐osiossa pelin kohdalle.
      2. Valitse pelin vierestä Vaihda.
      3. Valitse profiili.
      4. Valitse Tallenna.
      5. Kun toiminto on valmis, näytön alareunassa näkyy vahvistus.