Sådan skifter du profil i Play Spil

Når du spiller bestemte spil med flere Google-konti på en enhed, kan du vælge en anden profil end standardprofilen. Du kan gøre dette ved hjælp af metoderne nedenfor.

Vigtigt! Når du ændrer den profil, du bruger til et spil, indlæser spillet muligvis andre fremskridt og indstillinger. Hvis det er tilfældet, kan du vende tilbage til den tidligere profil for at vende tilbage til det sted, du var. Du kan kontakte udvikleren vedrørende den nøjagtige adfærd.

Skift mellem flere profiler i Play Spil

Hvis Hurtigt profilskift er aktiveret i et spil, kan du:

1. Hold spilikonet nede.
  2. Vælg Vælg profil.
    • Denne mulighed vises kun, når der er flere Google-konti på enheden.
  3. Vælg en af de angivne muligheder.
  4. Tryk på Gem.
    • Spillet starter med den valgte mulighed.

Skift mellem flere profiler i Play Spil med Android-indstillingerne

1. På din Android-telefon skal du trykke på Indstillinger og derefterGoogle.
  2. Tryk på Alle tjenester.
  3. Tryk på Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil og derefter Konto til login.
    • Sådan skifter du standardprofil for spil:
      1. Tryk på Skift i sektionen "Skift standardkonto for spil".
      2. Tryk på en af de 3 muligheder.
      3. Vælg en profil.
        • Dine ændringer gemmes automatisk.
      4. Du får vist et pop op-vindue til bekræftelse nederst på skærmen.
    • Sådan skifter du en profil for et bestemt spil:
      1. Rul til spillet i sektionen "Skift konto efter spil".
      2. Tryk på Skift ud for spillet.
      3. Vælg en profil.
      4. Tryk på Gem.
      5. Når handlingen er gennemført, kan du se en bekræftelse nederst på skærmen.