Hantera framsteg i spel som är länkade till ditt Google-konto

Kom igång genom att skapa en dedikerad spelarprofil som är länkad till ditt Google-konto, med ett spelarnamn och en avatar. När du loggar in i spel som stöds kan du

• spela på Android-telefoner, Android-surfplattor och datorer
  • delta i topplistor
  • klara prestationer
  • spara spelet automatiskt.

Hantera din profil via Android-inställningarna

Så här hittar du din profil:

1. Tryck på Inställningar på Android-telefonen följt av Google.
  2. Välj fliken Alla tjänster
  3. Tryck på Inställningar för Google-appar följt av Play Spel.

Hantera framsteg länkade till ditt Google-konto

Obs! Det här är bara relevant för spelare som inte har en Spelprofil än. Om du redan har en Spelprofil läser du Integritet och andra inställningar för Play Spel-profilen

Med den här inställningen hittar du framsteg i spel som är länkade till ditt Google-konto. Framstegen som var länkade till Google-kontot länkas till Play Spel-profilen när du har skapat en. Det här gör det enklare för dig att spela på olika enheter.

1. Tryck på Inställningar på Android-telefonen följt av Google.
  2. Välj fliken Alla tjänster.
  3.  Tryck på Inställningar för Google-appar följt av Play Spel följt av Hantera framsteg länkade till ditt Google-konto.
  4. Justera länkningen för framstegen.
  5. Tryck på Spara för att spara ändringarna.