Gamevoortgang beheren die is gekoppeld aan je Google-account

Als je aan de slag wilt gaan, maak je een eigen gameprofiel dat met een gamernaam en avatar aan je Google-account is gekoppeld. Als je inlogt bij ondersteunde games, kun je het volgende doen:

• Spelen op Android-telefoons, -tablets en computers.
  • Meedoen aan scoreborden.
  • Prestaties verdienen.
  • Je game automatisch opslaan.

Je profiel beheren via de Android-instellingen

Zo kun je je profiel vinden:

1. Tik op je Android-telefoon op Instellingen en dan Google.
  2. Selecteer het tabblad Alle services
  3. Tik op Instellingen voor Google-apps en dan Play Games.

Voortgang gekoppeld aan je Google-account beheren

Belangrijk: Dit is alleen relevant voor spelers die nog geen Gameprofiel hebben. Als je al een Gameprofiel hebt, ga je naar Privacy en andere instellingen voor je Play Games-profiel

Met deze instelling is je gamevoortgang gekoppeld aan je Google-account . Nadat je je Play Games-profiel hebt gemaakt, wordt de voortgang die aan je Google-account is gekoppeld, gekoppeld aan je Play Games-profiel. Zo kun je makkelijker op verschillende apparaten spelen.

1. Tik op je Android-telefoon op Instellingen en dan Google.
  2. Selecteer het tabblad Alle services.
  3.  Tik op Instellingen voor Google-apps en dan Play Games en dan Voortgang die is gekoppeld aan je Google-account beheren.
  4. Breng aanpassingen aan in voortgangskoppelingen.
  5. Tik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.