Google-tiliin linkitetty peli – edistymisen ylläpitäminen

Aloita luomalla erillinen peliprofiili, joka on linkitetty Google-tiliisi pelaajanimeen ja avatariin. Kun olet kirjautunut tuettuihin peleihin, voit

• pelata Android-puhelimilla, ‐tableteilla tai tietokoneilla
  • osallistua tulostaulukoihin
  • ansaita saavutuksia
  • tallentaa pelin automaattisesti.

Profiilin ylläpitäminen Android-asetusten kautta

Näin löydät profiilisi:

1. Valitse Android-puhelimesta Asetukset ja sitten Google.
  2. Valitse Kaikki palvelut ‐välilehti.
  3. Valitse Google-sovellusten asetukset ja sitten Play Pelit.

Google-tiliin linkitetyn edistymisen ylläpitäminen

Tärkeää: Tämä koskee vain pelaajia, joilla ei ole vielä peliprofiilia. Jos sinulla on jo peliprofiili, lue lisää Play-peliprofiilin yksityisyys- ja muut asetukset ‐artikkelista.

Tällä asetuksella näet pelissä edistymisesi linkitettynä Google-tiliisi. Kun olet luonut Play-peliprofiilin, Google-tiliin linkitetty edistyminen linkitetään Play-peliprofiiliisi. Tämä helpottaa pelaamista eri laitteilla.

1. Valitse Android-puhelimesta Asetukset ja sitten Google.
  2. Valitse Kaikki palvelut ‐välilehti.
  3.  Valitse Google-sovellusten asetukset ja sitten Play Pelit ja sitten Hallinnoi Google-tiliin linkitettyä edistymistä.
  4. Tee muutoksia edistymislinkkeihin.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.