Administrer fremskridt i spil, der er knyttet til din Google-konto

Kom godt i gang ved at oprette en spilprofil, der er knyttet til din Google-konto med et spillernavn og en avatar. Når du logger ind i understøttede spil, kan du:

• Spille på Android-telefoner, -tablets eller computere
  • Være med på ranglisterne
  • Optjene præstationer
  • Automatisk gemme dit spil

Administrer din profil via Android-indstillingerne

Sådan finder du din profil:

1. På din Android-telefon skal du trykke på Indstillinger og derefter Google.
  2. Vælg fanen Alle tjenester
  3. Tryk på Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil.

Administrer fremskridt på din Google-konto

Vigtigt! Dette er kun relevant for spillere, der endnu ikke har en spilprofil. Hvis du allerede har en spilprofil, kan du gå til privatlivsbeskyttelse og andre indstillinger for profil i Play Spil

Med denne indstilling er dine fremskridt i spil knyttet til din Google-konto . Når du har oprettet din profil i Play Spil, knyttes dine fremskridt, som var tilknyttet din Google-konto, til din profil i Play Spil. Dette gør det nemmere for dig at spille på tværs af enheder.

1. På din Android-telefon skal du trykke på Indstillinger og derefter Google.
  2. Vælg fanen Alle tjenester.
  3. Tryk på Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil og derefter Administrer fremskridt, der er tilknyttet din Google-konto.
  4. Foretag justeringer af statuslinks.
  5. Tryk på Gem for at gemme ændringerne.