Platskvalificering för betalningsplaner för prenumerationer

Tittare på platserna nedan kan eventuellt köpa vissa prenumerationer med en månatlig betalningsplan. Kvalificering för köp avgörs av din adress i Google-betalningsprofilen.

• Alabama
  • Alaska
  • Arizona
  • Arkansas
  • Kalifornien
    • Personer med hemvist i Kalifornien: Enligt Kaliforniens lagstiftning måste vi informera dig om att du kan ansöka om en separat månatlig betalningsplan för prenumerationen om du är gift.
  • Colorado
  • Connecticut
  • Delaware
  • District of Columbia
  • Florida
  • Hawaii
  • Idaho
  • Illinois
  • Indiana
  • Iowa
  • Kansas
  • Kentucky
  • Louisiana
  • Maine
  • Maryland
  • Massachusetts
  • Michigan
  • Mississippi
  • Montana
  • Nebraska
  • New Hampshire
  • New Mexico
  • North Carolina
  • North Dakota
  • Ohio
    • Personer med hemvist i Ohio: Enligt lagstiftning i Ohio måste kreditgivare göra krediten lika tillgänglig för alla kvalificerade kunder. Dessutom måste byråer dela kredithistorik för varje enskild person på begäran. Ohio Civil Rights Commission tillämpar den här lagen.
  • Oklahoma
  • Oregon
  • Rhode Island
  • South Carolina
  • South Dakota
  • Texas
  • Pennsylvania
  • Utah
  • Vermont
  • Virginia
  • Washington
  • West Virginia
  • Wisconsin
  • Wyoming