Brug din telefon eller computer til at installere apps og indhold på andre enheder

Apps og digitalt indhold som f.eks. bøger, spil og film er knyttet til din Google-konto, ikke kun din enhed. Hvis du får en ny enhed, behøver du ikke at købe dem igen. Du kan bruge dem på flere enheder.

Vigtigt!

Brug din telefon eller tablet til at installere en app på en anden enhed

Sådan installerer du en app på en anden Android-enhed, f.eks. et ur, et fjernsyn eller en bil:

1. Åbn Google Play Butik Google Play.
  2. Gennemse Play Butik, eller søg efter appen eller indholdet, du vil installere.
  3. Vælg elementet.
  4. Vælg pilen ud for "Installer".
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver af de enheder, hvor du vil installere appen.
  6. Tryk på Installer.

Tip! Du kan finde en app, der er kompatibel med en bestemt enhed, ved hjælp af enhedssøgefiltrene i Google Play Butik.

Brug din computer til at installere en app på en anden enhed

Sådan installerer du en app på en anden Android-enhed, f.eks. en tablet, et ur, et fjernsyn eller en bil, på din computer:

1. Gå til play.google.com.
  2. Gennemse Play Butik, eller søg efter appen eller indholdet, du vil installere.
  3. Vælg elementet.
  4. Klik på Afinstaller.
    1. Tip! Under "Installer" viser Google Play, om varen er tilgængelig for nogle af dine enheder, ingen eller alle dine enheder.
  5. Brug rullemenuen til at vælge den enhed, hvor du vil installere appen.
  6. Klik på Afinstaller.

Tip! Du kan finde en app, der er kompatibel med en bestemt enhed, ved hjælp af enhedssøgefiltrene i Google Play Butik.

Synkroniser dine apps på alle dine enheder

Når du aktiverer appsynkronisering, kan de apps, som du installerer på din telefon eller tablet, automatisk blive installeret på andre enheder, hvor du er logget ind på din Google-konto. Du kan synkronisere apps med andre enheder som f.eks. din tablet, dit ur, din Chromebook eller dit fjernsyn. Hvis du bruger Android Automotive, kan du også synkronisere apps med din bil.

Sådan aktiverer du appsynkronisering på din telefon eller tablet:

1. Åbn Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder og derefter Synkroniser apps til enheder.
  4. Vælg de enheder, du vil synkronisere dine apps med.

Tips!

Geninstaller apps på en ny eller en anden enhed

Hvis du får en ny enhed, eller hvis du har problemer med appsynkronisering, kan du geninstallere alle de apps, du har købt. Hvis du vil geninstallere apps, skal du logge ind på den samme konto på alle enheder. Se, hvordan du geninstallerer apps i Android.

Tip! Noget indhold er muligvis ikke tilgængeligt på alle enheder.

Indhold kan ikke overføres mellem konti

Hvis du ejer flere konti, kan du ikke overføre indhold mellem konti i Google Play. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du sørge for, at du er logget ind på den konto, du vil bruge, før du foretager købet.

Hvis du har købt en app på den forkerte konto, kan du kontakte appudvikleren. De kan muligvis give dig refusion for dit køb.