Google Play Pass med Telkomsel

Hva om jeg ikke kan aktivere Telkomsel-tilbudet i Google-kontoen min?

Hvis det oppsto en feil ved aktivering av Telkomsel-tilbudet med Play Pass-datapakke, har du ikke tilgang til Play Pass i den Google-kontoen.

Du må gjøre ett av følgende først:

Hvis du allerede abonnerer

• Telkomsel-tilbud kan bare aktiveres én gang for én enkelt Google-konto. Du må vente til det eksisterende tilbudet utløper, før du kan aktivere et nytt, eller du kan bytte til en støttet Google-konto for å aktivere tilbudet på nytt.
  • Bare familieadministratorer kan dele Play Pass-abonnementet sitt med familiemedlemmer.

Hvis Play Pass ikke er tilgjengelig for kontoen din

Etter at du har utført en av handlingene ovenfor, kan du starte aktiveringen igjen ved å klikke på aktiveringslinken fra Telkomsel.