Google Play Pass met Telkomsel

Wat moet ik doen als ik de Telkomsel-aanbieding niet kan activeren in mijn Google-account?

Als je een fout tegenkomt bij het activeren van je Telkomsel Play Pass-databundel, heb je geen toegang tot Play Pass met dat Google-account.

Voer eerst een van de volgende acties uit:

Als je al bent geabonneerd

• Telkomsel-aanbiedingen kunnen maar één keer worden geactiveerd voor één Google-account. Wacht tot de bestaande aanbieding verloopt voordat je een nieuwe aanbieding activeert. Je kunt ook overschakelen naar een ondersteund Google-account om je aanbieding opnieuw te activeren.
  • Alleen gezinsbeheerders kunnen hun Play Pass-abonnement delen met gezinsleden.

Als Play Pass niet beschikbaar is voor je account

Nadat je een van de bovenstaande acties hebt uitgevoerd, kun je de activering opnieuw starten door op de activeringslink van Telkomsel te klikken.

Wat kan ik doen als ik nog steeds hulp nodig heb?

• Neem via je Telkomsel-apparaat contact op met Call Center 188 voor support bij de activering van je Telkomsel Play Pass-databundel of bij vragen over de facturering.
  • Neem contact op met Google Play voor problemen met de Play Pass-service en de bijbehorende functies.