Mangler appen Google Play Butik på din enhed

Androids operativsystem er open source. Det betyder, at alle enhedsproducenter gratis kan bruge Android på deres enheder. Appen Google Play er dog kun tilgængelig til enheder, der lever op til Googles krav om kompatibilitet. Producenterne skal have en licens fra Google for at kunne installere appen Google Play Butik på deres enheder.

Hvis du ikke har appen Google Play Butik, og din enhed ikke er med på Google Plays liste over understøttede enheder, understøttes din enhed sandsynligvis ikke til brug med Google Play på nuværende tidspunkt.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om, hvorvidt din enhed er understøttet til brug med Google Play, skal du kontakte enhedsproducenten for at få yderligere support.