Om recensioner på Google Play

Recensioner på Play är till för att du ska kunna ge feedback och hjälpa andra Play-användare att hitta bra innehåll och tjänster. Läs mer om vår policy för betyg och recensioner.

Betyg och recensioner på Google Play ska vara användbara och pålitliga. Google Play använder en kombination av automatiska och mänskliga granskningsprocesser för att identifiera problematiskt innehåll och falska recensioner. Om du anser att en recension strider mot Google Plays policy kan du rapportera recensionen till Google Play.

Om vi anser att recensionen strider mot lagen eller våra policyer kan Google Play vidta åtgärder för att ta bort en recension. Upprepade eller allvarliga överträdelser kan leda till att du inte längre kan lägga upp recensioner på Google Play.

Om vi tar bort en recension som du har lagt upp får du ett e-postmeddelande med information om borttagningen och anledningen till åtgärden.

Om du anser att vi har gjort ett misstag kan du överklaga. Mer information om hur du kan överklaga och hur processen ser ut finns i e-postmeddelandet du får från Google Play.