Om anmeldelser på Google Play

Anmeldelser på Play er ment å hjelpe deg med å dele tilbakemeldinger og hjelpe andre Play-brukere med å finne flott innhold og gode tjenester. Finn ut mer om retningslinjene for vurderinger og anmeldelser.

Vurderinger og anmeldelser på Google Play skal være nyttige og pålitelige. Google Play bruker en kombinasjon av automatiserte og manuelle evalueringsprosesser for å identifisere problematisk innhold og falske anmeldelser. Hvis du mener at en anmeldelse bryter retningslinjene for Google Play, kan du rapportere den til Google Play for gjennomgang.

Hvis vi mener at anmeldelsen bryter loven eller retningslinjene våre, kan Google Play fjerne den. Gjentatte eller alvorlige brudd kan føre til at du mister muligheten til å legge ut anmeldelser på Google Play.

Hvis vi fjerner en anmeldelse du har sendt inn, får du en e-post med informasjon om fjerningen og årsaken til sanksjonen.

Hvis du mener at vi har gjort en feil, kan du anke avgjørelsen. Du finner mer informasjon om ankealternativene og ankeprosessen i e-posten fra Google Play.