Over Google Play-reviews

Met reviews op Play kun je feedback delen en andere Play-gebruikers helpen om geweldige content en services te vinden. Meer informatie over ons beleid voor beoordelingen en reviews

Het is de bedoeling dat Google Play-beoordelingen en -reviews nuttig en betrouwbaar zijn. Google Play gebruikt een combinatie van geautomatiseerde en handmatige beoordelingsprocessen om problematische content en nepreviews te identificeren. Als je denkt dat een review het Google Play-beleid schendt, kun je de review melden bij Google Play voor onderzoek.

Als we vaststellen dat de review niet aan de wet of ons beleid voldoet, kan Google Play actie ondernemen om een review te verwijderen. Herhaalde of ernstige schendingen kunnen leiden tot verlies van de mogelijkheid om reviews te posten op Google Play.

Als we een review verwijderen die je hebt ingediend, krijg je een e-mail met informatie over de verwijdering en de reden voor de handhaving.

Als je denkt dat we een fout hebben gemaakt, kun je bezwaar maken tegen onze bevindingen. Je vindt meer informatie over je bezwaaropties en het bezwaarproces in de e-mail die je van Google Play krijgt.