Tietoja Google Play ‐arvosteluista

Play-arvostelujen tarkoituksena on auttaa sinua antamaan palautetta ja auttamaan muita Playn käyttäjiä löytämään hyvää sisältöä ja palveluita. Lue lisää arvioita ja arvosteluja koskevasta käytännöstä.

Google Playn arvioiden ja arvostelujen on tarkoitus olla hyödyllisiä ja luotettavia. Google Play tunnistaa ongelmallisen sisällön ja väärennetyt arvostelut käyttämällä automaattisia ja ihmisen tekemiä tarkastuksia. Jos arvostelu on mielestäsi Google Playn käytäntöjen vastainen, voit ilmoittaa arvostelun tutkittavaksi Google Playlle.

Jos arvostelun rikkovan lakia tai käytäntöjämme, Google Play voi ryhtyä toimenpiteisiin arvostelun poistamiseksi. Jos rikkomuksia tapahtuu toistuvasti tai ne ovat törkeitä, se saattaa johtaa arvostelujen julkaisukyvyn menettämiseen Google Playssa.

Jos poistamme lähettämäsi arvostelun, saat sähköpostitse lisätietoja poistosta ja siihen johtaneesta syystä.

Jos olemme mielestäsi tehneet virheen, voit valittaa tuloksesta. Saat lisätietoja valitusvaihtoehdoista ja valitusprosessista Google Playsta saamassasi sähköpostissa.