Om anmeldelser i Google Play

Formålet med anmeldelser i Play er at give dig mulighed for at dele feedback og hjælpe andre Play-brugere med at finde godt indhold og gode tjenester. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende bedømmelser og anmeldelser.

Bedømmelser og anmeldelser i Google Play skal være pålidelige og brugbare. Google Play bruger en kombination af automatiserede og menneskelige kontroller til at registrere problematisk indhold og falske anmeldelser. Hvis du mener, at en anmeldelse overtræder Google Plays politikker, kan du rapportere anmeldelsen, så den bliver gennemgået af Google Play.

Hvis vi vurderer, at en anmeldelse overtræder loven eller vores politikker, kan Google Play fjerne anmeldelsen. Gentagne eller grove overtrædelser kan medføre, at brugeren ikke længere må skrive anmeldelser i Google Play.

Hvis vi fjerner en anmeldelse, du har indsendt, modtager du en mail med oplysninger om fjernelsen og årsagen til denne.

Hvis du mener, at vi har begået en fejl, kan du appellere afgørelsen. Du kan få flere oplysninger om muligheder for appel og vores appelprocedure i den mail, du modtager fra Google Play.