Anpassa din upplevelse på Google Play Butik

Förstå din personliga upplevelse i Google Play Butik

Google Play använder din aktivitetsinformation för att tillhandahålla innehåll som är mest relevant för dig. Innehållet inkluderar rekommendationer av appar och böcker, erbjudanden och sökresultat. Du kan styra hur Play använder den här informationen.

Använda Google Play utan en personlig Google Play Butik-upplevelse

Om du vill använda Google Play utan att ha en personlig Google Play Butik-upplevelse:

1. Logga in på Google-kontot.
  2. Öppna aktivitetsinställningarna.
  3. Stäng av Webb- och appaktivitet.

Läs mer om Webb- och appaktivitet

Utan en personlig upplevelse av Google Play Butik kanske dina rekommendationer av appar och böcker samt sökresultat inte är lika användbara. Det kan även hända att du inte hittar vissa erbjudanden. Upplevelsen kan fortfarande anpassas utifrån allmän information som språkinställningar och om innehållet är tillgängligt i din region.

Tips! Du kan läsa mer om Webb- och appaktivitet i artikeln Hitta och styra din webb- och appaktivitet.