Google Play Kaupan käyttökokemuksen personoiminen

Google Play Kaupan henkilökohtainen käyttökokemus

Google Play käyttää toimintaasi liittyviä tietoja, jotta sinulle voidaan tarjota mahdollisimman osuvaa sisältöä. Tähän sisältöön kuuluu sovellus- ja kirjasuosituksia, tarjouksia ja hakutuloksia. Voit päättää, miten Play käyttää näitä tietoja.

Google Playn käyttäminen ilman henkilökohtaista käyttökokemusta

Näin voit käyttää Google Playta ilman Google Play Kaupan henkilökohtaista käyttökokemusta:

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Avaa Toimintojen hallinta.
  3. Laita Verkko- ja sovellustoiminta pois päältä.

Lisätietoa Verkko- ja sovellustoiminnasta

Sovellus- ja kirjasuositukset ja hakutulokset eivät välttämättä ole yhtä hyödyllisiä, jos Google Play Kaupan käyttökokemus ei ole henkilökohtainen. Lisäksi et välttämättä näe tiettyjä tarjouksia. Käyttökokemustasi saatetaan silti muokata yleisten tietojen perusteella. Näitä tietoja ovat esimerkiksi kieliasetus tai sisällön saatavuus alueella.

Vinkki: Lue lisää Verkko- ja sovellustoiminnasta artikkelista Verkko- ja sovellustoiminnan löytäminen ja hallinta.