Få en personligt tilpasset Google Play Butik-oplevelse

Forstå din personligt tilpassede Google Play Butik-oplevelse

Google Play bruger dine aktivitetsoplysninger til at vise dig det indhold, der er mest relevant for dig. Dette indhold omfatter app- og boganbefalinger, tilbud og søgeresultater. Du kan styre, hvordan Play bruger disse oplysninger.

Brug Google Play uden en personligt tilpasset Google Play Butik-oplevelse

Sådan bruger du Google Play uden en personligt tilpasset Google Play Butik-oplevelse:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til Aktivitetsadministration.
  3. Deaktiver Web- og appaktivitet.

Få flere oplysninger om Web- og appaktivitet

Uden en personligt tilpasset Google Play Butik-oplevelse kan de søgeresultater samt app- og boganbefalinger, du får vist, muligvis ikke være særlig nyttige. Der er også visse tilbud, som du muligvis ikke kan finde. Din brugeroplevelse kan stadig ændres på baggrund af overordnede oplysninger, f.eks. dit foretrukne sprog eller tilgængeligheden af indhold i din region.

Tip! Du kan få flere oplysninger om Web- og appaktivitet i artiklen Se og administrer din web- og appaktivitet.