Skillnaden mellan optimerade och kompatibla spel

Ett spel är optimerat för betaversionen av Google Play Spel om utvecklaren har anpassat vissa aspekter av mobilspelet för betaversionen på PC. Google testar optimerade spel för att se till att du får bästa möjliga spelupplevelse.

Kompatibla spel har också testats men är kanske inte helt optimerade för betaversionen av Google Play Spel på PC. Ett kompatibelt spel kan exempelvis ha grafik som designats för mobila enheter, ha krav på manuell inloggning eller sakna funktioner som tangentbordsstöd.

Relaterade resurser

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret