Forskjeller mellom optimaliserte og kompatible spill

For betaversjonen av Google Play Spill betyr «optimalisert» at utvikleren har tilpasset bestemte aspekter ved mobilspill for betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin. For å sikre en best mulig spillopplevelse tester Google optimaliserte spill.

Kompatible spill er også testet for spilling, men det kan hende de ikke er fullstendig optimalisert for betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin. Et kompatibelt spill kan for eksempel omfatte grafikk utviklet for mobil, manuelle påloggingskrav eller manglende funksjoner som tastaturstøtte.