Optimoitujen ja yhteensopivien pelien ero

Google Play Pelien betaohjelmassa "optimoitu" tarkoittaa, että kehittäjä on muokannut mobiilipelin tiettyjä ominaisuuksia Google Play Pelit tietokoneille ‐ohjelmaa varten. Google testaa optimoidut pelit parhaan mahdollisen pelikokemuksen varmistamiseksi.

Yhteensopivien pelien pelaaminen on testattu, mutta ne eivät välttämättä ole täysin optimoitu PC:lle Google Play Pelien betaohjelmassa. Yhteensopivissa peleissä voi olla esimerkiksi mobiililaitteille suunniteltua grafiikkaa, manuaalinen sisäänkirjautumisvaatimus tai puuttuvia ominaisuuksia, esim. näppäimistön tuki.