Manglende apper i menyen Mine apper

Hvis noen eller alle installerte apper mangler i Mine apper-delen på Google Play, er det mulig at du er logget på Google Play med feil konto. Hvis du bruker den nyeste versjonen av Google Play-butikken og kjører Android 2.2 eller nyere, må du følge denne fremgangsmåten for å bytte konto:

1. Åpne appen for Google Play-butikken.
  2. Trykk på Meny og deretter på Kontoer.
  3. Velg en annen konto du vil bruke.
Vi har fått rapporter fra noen brukere om at apper plutselig mangler i Mine apper-delen på Google Play. Dette er et kjent problem som vi for øyeblikket undersøker. Oppdateringer blir gjort tilgjengelige på Kjente problemer-siden.