Käyttämättömien sovellusten hallinta Android-laitteella

Jos et ole käyttänyt sovelluksia pitkään aikaan, Android toimii seuraavasti optimoidaksesi ne:

• Vapauttaa tilaa poistamalla väliaikaisia tiedostoja.
  • Peruu sovellusluvat.
  • Estää käyttämättömiä sovelluksia toimimasta taustalla.
  • Estää käyttämättömiä sovelluksia lähettämästä ilmoituksia.

Voit tarkistaa käyttämättömät ja optimoidut sovellukset valitsemalla Sovellukset ja sitten Käyttämättömät sovellukset.

Jos haluat sulkea pois tiettyjä sovelluksia tästä ominaisuudesta, valitse Sovelluksen tiedot ja sitten Käyttämättömät sovellukset. Laita sitten Keskeytä sovellustoim. jos ei käytössä pois päältä.