Administrer apps, du ikke bruger, på din Android-enhed

Hvis du ikke har brugt en app i lang tid, gør Android følgende for at optimere appen:

• Sletter midlertidige filer for at frigøre plads.
  • Tilbagekalder apptilladelser.
  • Stopper kørsel af apps, du ikke bruger, i baggrunden.
  • Forhindrer apps, du ikke bruger, i at sende notifikationer.

Du kan gennemgå apps, du ikke bruger, og som er optimeret, ved at gå til Apps og derefter Apps, du ikke bruger.

Hvis du vil ekskludere en bestemt app fra denne funktion, kan du gå til Appoplysninger og derefter Apps, du ikke bruger. Deaktiver derefter Sæt appaktivitet på pause ved inaktivitet.