Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen, vuokraaminen ja katsominen

Google Play Elokuvat & TV:n Play Elokuvat tai Google TV:n avulla voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia tai luoda niistä listan myöhempää katselua varten.

Kaikki tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen ja vuokraaminen

1. Avaa Google Play Elokuvat & TV Play Elokuvat tai Google TV ‑sovelluksen .
  2. Hae elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jota haluat katsoa.
  3. Napauta sitä.
    • Valitse Vuokraa tai Osta.
    • Voit lisätä videoita myöhemmin katsottavaksi tai ostettavaksi valitsemalla Katselulista Lisää katselulistalle.

Vinkkejä:

• Osta elokuvia tai TV-ohjelmia jatkossa helpommin: Valitse sivun yläreunasta tai alareunasta Jaa Jaa ja sitten Lisää aloitusnäytölle Add to Homescreen.
  • Tallenna videoita myöhemmin katsottavaksi tai ostettavaksi: Valitse Lisää toivelistaan Toivelista.
  • Selvitä elokuvan tai TV-ohjelman vuokrausaika: Vieritä kohtaan "Lisätietoja" ja tarkista "Vuokra-aika".
  • Voit jakaa vuokrattuja tai ostettuja elokuvia ja ohjelmia jopa viidelle perheenjäsenelle. Lue lisää Google Play Koko perheen kirjastosta.

Toiselle tilille kirjautuminen

1. Avaa Google Play Elokuvat & TV Play Elokuvat tai Google TV ‑sovelluksen .
  2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko tai profiilikuvasi.
  3. Vaihda toiseen tilin valitsemalla alanuoli Alanuoli.
    • Jos toinen tili on luettelossa: Valitse tili käyttääksesi sitä.
    • Toisen tilin lisääminen: Valitse lisää toinen tili ja seuraa ohjeita.

Omistamiesi elokuvien ja TV-ohjelmien tarkistaminen

Löydät ostamasi tai vuokraamasi videot laitteeltasi.

1. Avaa Google Play Elokuvat & TV Play Elokuvat tai Google TV ‑sovelluksen .
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Valitse Elokuvat tai TV-ohjelmat.
    • Voit järjestää sisällön nimen, lisäyspäivän tai julkaisuvuoden mukaan.
  4. Toista elokuva tai TV-ohjelma valitsemalla se ja napauttamalla Toista Toista.

Vinkki: Videon laatua säädetään automaattisesti internetyhteytesi perusteella.

Videoiden katselu TV:llä

Voit katsoa Google Playn videoita television näytöllä eri tavoin. Näin voit katsoa videoita televisiosta.