Google Play Kaupasta poistettu sovellus

Jos etsimäsi sovellus ei ole enää saatavilla Google Playssa, kehittäjä on saattanut poistaa sen Google Playsta tai sovellus on rikkonut Google Play ‐kehittäjien ohjelmakäytäntöjä ja Kehittäjien jakelusopimusta, minkä vuoksi se on poistettu tai jäädytetty Google Playsta.

Jos löydät sovelluksen, jonka uskot rikkovan Google Play ‑kehittäjien ohjelmakäytäntöjä, katso, miten voit ilmoittaa siitä Google Play Kaupalle.

Mitä tapahtuu, jos sovellus poistetaan Google Playsta?

Sovellusta ei voi enää ladata Google Playsta. Jos sovellus on asennettu laitteellesi, voit jatkaa sen käyttöä. Et kuitenkaan voi päivittää sovellusta. Google Playn laskutusjärjestelmä ei toimi, jos sovellus ei ole saatavilla Google Playssa, vaikka sovellus olisi jo asennettu.

Jos sovellus poistetaan Google Playsta, poistetaanko se myös laitteeltani?

Ei, sovellusta ei poisteta laitteeltasi. Voit jatkaa sovelluksen käyttöä, mutta et voi päivittää sitä. Jos poistat sovelluksen laitteeltasi, et voi ladata sitä uudelleen, ellei kehittäjä julkaise sitä uudelleen Google Playssa.

Mitä Google Playsta poistetun sovelluksen aktiiviselle tilaukselle tapahtuu?

Jos tilaus laskutetaan Google Playn laskutusjärjestelmän kautta, se saatetaan perua riippuen uusimispäivästä ja siitä, onko sovellus palautettu tai julkaistu uudelleen.

Voinko saada hyvityksen ostamastani sovelluksesta, joka on poistettu Google Playsta?

Google ei hyvitä useimpia Google Play ‑ostoksia. Tähän on kuitenkin poikkeuksia. Katso lisätietoa täältä.