App fjernet fra Google Play Butik

Hvis du leder efter en app, der ikke længere er tilgængelig i Google Play, kan udvikleren have fjernet appen fra Google Play, eller også har appen overtrådt Google Plays programpolitikker for udviklere og distributionsaftalen for udviklere og er blevet fjernet eller suspenderet fra Google Play.

Hvis du finder en app, som du mener overtræder Google Plays programpolitikker for udviklere, kan du se, hvordan du rapporterer en app i Google Play Butik.

Hvad sker der, hvis en app fjernes fra Google Play?

Appen vil ikke længere kunne downloades i Google Play. Hvis du har installeret appen på din enhed, kan du fortsætte med at bruge den, men du kan ikke opdatere den. Google Plays faktureringssystem fungerer ikke, så længe appen ikke er tilgængelig i Google Play – heller ikke selvom appen allerede er installeret.

Hvis en app fjernes fra Google Play, fjernes den så fra min enhed?

Nej, appen fjernes ikke fra din enhed. Du kan fortsætte med at bruge appen, men du kan ikke opdatere den. Hvis du fjerner appen fra din enhed, kan du ikke downloade den igen, medmindre udvikleren genudgiver den i Google Play.

Hvad sker der med mit aktive abonnement på en app, der er blevet fjernet fra Google Play?

Hvis dit abonnement faktureres via Google Plays faktureringssystem, opsiges dit abonnement muligvis. Dette afhænger af din fornyelsesdato, og om appen genoprettes eller genudgives.

Kan jeg modtage refusion for et køb af en app, der er blevet fjernet fra Google Play?

De fleste køb i Google Play kan ikke refunderes. Der er dog undtagelser. Du kan få flere oplysninger her.