Løs problemer med salg og promoveringer i Google Play

Du kan indløse visse salgs- eller kampagnekoder fra Google Play til kredit. Denne kredit tilbydes normalt som enten et Play-saldobeløb eller et tilbud på omkostningsfrit indhold. Du kan bruge din saldo til at købe indhold i Google Play.

Hvis du oplever problemer, når du forsøger at indløse en kampagne:

• Sørg for, at du har angivet den korrekte kode. Undlad at bruge mellemrum eller tankestreger.
  • Sørg for, at koden ikke er udløbet.
Tip! Nogle bogkuponer har indløsningsgrænser og behandles i den rækkefølge, de modtages.

Almindelige problemer med indløsning af kampagner

Du har angivet en forkert kode eller en ugyldig kode
  • Sørg for at indtaste koden korrekt. Undgå mellemrum og bindestreger, og sørg for, at du indtaster de korrekte bogstaver.
  • Bekræft, at koden er en Google Play-kampagnekode. Kontakt den virksomhed, der har udstedt kampagnekoden, for at sikre dig, at koden er en gyldig Play-kampagnekode.
  • Tjek, om koden er udløbet. Kontakt den virksomhed, der har udstedt kampagnekoden, for at sikre dig, at koden ikke er udløbet.
Din konto er ikke kvalificeret til salget

Vigtigt! Hvis du bruger en Google-konto, der er knyttet til en institution, f.eks. dit arbejde eller din skole, fungerer nogle kampagner muligvis ikke. Kontakt din organisations tekniske medarbejdere for at få flere oplysninger. Se, hvordan du aktiverer Google-tjenester.

Hvis du får en notifikation om, at "Din konto ikke er kvalificeret til dette tilbud", skal du tjekke, om du er logget ind på den rigtige konto.

• Log ind på den konto, som blev tilsendt kampagnekoden. Prøv at indløse koden igen.
  • Hvis den mailadresse, du har tilføjet som kontaktmail, ikke er knyttet til din Google-konto, skal du sørge for, at du er logget ind på din Google-konto. Prøv at indløse koden igen.
Kampagnen gælder for en bestemt app

Nogle salg i apps skal indløses i selve appen og ikke i Play Butik.

1. Åbn appen.
  2. Vælg det abonnement eller den vare, som koden gælder for.
  3. Inden du betaler, skal du trykke på betalingsmetoden.
  4. Tryk på Indløs kode.
  5. Tilføj din kode, og gennemfør købet.

Tip! Kontakt appudvikleren for at få yderligere hjælp. Se, hvordan du kontakter udvikleren af en Android-app.

Du har allerede indløst koden

Nogle koder kan kun indløses én gang. Når du indløser en kode, føjes kreditten til din Google Play-saldo, eller også tilføjes tilbuddet som en bonus.

Du kan tjekke, om du har indløst koden på din konto:

• Du kan tjekke de kreditter, der er føjet til din Play-saldo, ved at gå til betalingsmetoderne. Hvis kampagnekreditten vises, kan du vælge din Play-saldo som din betalingsmetode, når du foretager et køb.
  • Du kan tjekke tilbud på siden med tilbud. Hvis tilbuddet vises, anvendes det automatisk, når du foretager et kvalificeret køb.

Hvis du ikke kan finde kreditten eller tilbuddet:

• Sørg for, at du er logget ind på den konto, du brugte til at indløse koden. Se, hvordan du skifter konto.
  • Tjek, om venner eller familiemedlemmer, som har haft adgang til koden, har indløst den.

Af hensyn til sikkerheden og beskyttelsen af personlige oplysninger kan vi ikke dele nogen oplysninger om den Google-konto, som indløste kampagnekoden.

Din Google Play-saldo har nået sin grænse

Der er grænser for den samlede værdi af din Google Play-saldo. Du kan ikke indløse en kampagne, hvis værdien af den får din saldo til at overstige grænsen i dit land.

Sådan indløser du kampagnen:

1. Brug noget af din saldo.
  2. Vent 24 timer.
  3. Prøv at indløse koden igen.
Der er et problem med dit land eller område

Sådan bruger du en kampagnekode:

• Du skal være bosiddende i det land, hvor kampagnen tilbydes. Din betalingsmetode skal være tilknyttet dit hjemland.
  • Du skal være fysisk til stede i landet eller området.
  • Det land, der er angivet på din Google Play-konto, skal stemme overens med det land, hvor kampagnekoden tilbydes.

Sådan kan du forsøge at løse problemer med din lokation:

• Hvis du i øjeblikket ikke befinder dig i dit bopælsland, skal du vente, indtil du kommer hjem.
  • Hvis du for nylig er flyttet til et andet land, skal du muligvis ændre dit land i Google Play.
Du har forsøgt at bruge en pseudokredit i en app, der ikke er kvalificeret
  • Pseudokredit kan ikke bruges i Play Bøger eller til køb i apps, hvor der sælges bøger.
  • Hvis du vil bruge pseudokredit, skal du vælge en app, der ikke sælger bøger, eller du kan bruge en anden betalingsform.