Stel probleme met verkope en promosies op Google Play reg

Jy kan sommige Google Play-verkope of -promosiekodes vir krediet gebruik. Hierdie krediet word gewoonlik as óf Play-saldo óf aanbiedings vir kostelose inhoud aangebied. Jy kan jou saldo gebruik om inhoud op Google Play te koop.

As jy sukkel wanneer jy probeer om 'n promosie te gebruik:

• Maak seker dat jy die kode korrek ingetik het. Moenie spasies of aandagstrepe gebruik nie.
  • Maak seker dat die kode nie verval het nie.
Wenk: Sommige boekkoepons het gebruikslimiete en hulle word verwerk in die volgorde waarin hulle ontvang word.

Algemene probleme met die gebruik van promosies

Jy voer die verkeerde of 'n ongeldige kode in
  • Maak seker dat jy die kode korrek ingevoer het. Moenie spasies of aandagstrepe gebruik nie en maak seker dat jy die korrekte letters ingevoer het.
  • Verifieer dat die kode 'n Google Play-promosiekode is. Bevestig met die maatskappy wat die promosiekode uitgereik het dat dit 'n geldige Play-promosiekode is.
  • Kyk of die kode verval het. Bevestig met die maatskappy wat die promosiekode uitgereik het dat die kode nie verval het nie.
Jou rekening kwalifiseer nie vir die verkoping nie

Belangrik: As jy 'n Google-rekening gebruik wat met 'n instelling soos werk of skool geassosieer word, sal sommige promosies dalk nie werk. Kontak jou organisasie se tegniese personeellede vir meer inligting. Vind uit hoe om Google-dienste aan te skakel.

As jy 'n kennisgewing kry wat sê "Jou rekening kwalifiseer nie vir hierdie aanbieding nie", moet jy nagaan of jy by die regte rekening aangemeld is.

• Meld aan by die rekening waarheen die promosiekode gestuur is. Probeer dan weer om die kode te gebruik.
  • As jy 'n kontak-e-posadres bygevoeg het wat van jou Google-rekening se e-posadres verskil, moet jy seker maak dat jy met jou Google-rekening se e-posadres aangemeld is. Probeer dan weer om die kode te gebruik.
Die promosie is vir 'n spesifieke program

Sommige programverkope moet dalk in die program self gebruik word, en nie in die Play Winkel nie.

1. Maak die program oop.
  2. Kies die plan of item waarvoor die kode geldig is.
  3. Tik op die betaalmetode voordat jy betaal.
  4. Tik op Gebruik kode.
  5. Voeg jou kode by en voltooi dan die aankoop.

Wenk: Kontak die programontwikkelaar vir meer hulp. Vind uit hoe om 'n Android-program se ontwikkelaar te kontak.

Jy het reeds die kode gebruik

Sommige kodes kan net een keer gebruik word. Wanneer jy dit gebruik, word die krediet by jou Google Play-saldo gevoeg, of die aanbieding word as 'n beloning bygevoeg.

Jy kan in jou rekening nagaan of jy jou kode gebruik het:

• Gaan na betaalmetodes om krediete wat by jou Play-saldo gevoeg is, na te gaan. As die promosiekrediet verskyn, kan jy jou Play-saldo as jou betaalmetode kies wanneer jy 'n aankoop doen.
  • Gaan na die aanbiedingsbladsy om aanbiedings na te gaan. As die aanbieding verskyn, sal dit outomaties toegepas word wanneer jy 'n aankoop doen wat kwalifiseer.

As jy nie die krediet of aanbieding kan kry nie:

• Maak seker jy is aangemeld by dieselfde rekening wat jy gebruik het om die kode te gebruik. Vind uit hoe om tussen rekeninge te wissel.
  • Maak seker dat vriende en gesinslede wat dalk toegang tot die kode het, dit nie gebruik het nie.

Om privaatheid- en sekuriteitredes kan ons nie enige inligting deel oor die Google-rekening waar 'n promosiekode gebruik word nie.

Jou Google Play-saldo het sy limiet bereik

Daar is limiete vir die totale waarde van jou Google Play-saldo. Jy kan nie 'n promosie gebruik as sy waarde veroorsaak dat jou saldo die limiet vir jou land oorskry nie.

Om die promosie te gebruik:

1. Bestee 'n deel van jou saldo.
  2. Wag 24 uur.
  3. Probeer weer om die kode te gebruik.
Daar is 'n kwessie met jou land of streek

Om 'n promosiekode te gebruik:

• Moet jy 'n inwoner wees van die land waar die promosie aangebied word. Moet jou betaalmetode aan jou tuisland gekoppel wees.
  • Moet jy fisiek in die land of streek wees.
  • Moet die land wat in jou Google Play-rekening aangedui word, ooreenstem met die land waar die promosiekode aangebied word.

Om te probeer om kwessies met jou ligging reg te stel:

• Wag tot jy weer tuis is as jy nie tans is in die land waar jy woon nie.
  • Jy moet dalk jou Google Play-land verander as jy onlangs na 'n ander land getrek het.
Jy het probeer om pseudokrediet te gebruik in ’n app wat nie daarvoor kwalifiseer nie
  • Pseudokrediete kan nie vir Play Boeke of inappaankope gebruik word in apps wat ook boeke verkoop nie.
  • As jy pseudokrediete wil gebruik, moet jy ’n app kies wat nie boeke verkoop nie, of ’n ander betaalmetode gebruik.

Verwante hulpbronne