Fjern Play-apper fra Android-enheten din

Google PlayGoogle Play Butikk-appen er allerede installert på Android-enheter. Mange enheter har også andre Google Play-apper, for eksempel Play Bøker og Play Spill, installert som standard.

Slå av Play Butikk-appen

Viktig: Du kan ikke slette Play Butikk-appen, men du kan slå den av. Vi anbefaler at du ikke slår av Play Butikk-appen, fordi det er mulig at andre apper ikke fungerer skikkelig uten den.

1. Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk og hold Google Play Butikk-appen Google Play.
  3. Trykk på Appinformasjon Informasjon og så Slå av .

Aktiver Play Butikk-appen på nytt

1. Trykk på Innstillinger på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Apper og så Google Play Butikk Google Play.
  3. Trykk på Aktiver.

Slett andre Play-apper

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter og så Administrer.
  4. Trykk på navnet på appen du vil slette.
  5. Trykk på Avinstaller.
Tips: Hvis du sletter en Play-app, forsvinner ikke kjøpene dine. Du kan legge til appen på telefonen igjen senere.