Play-sovelluksen poistaminen Android-laitteelta

Google PlayAndroid-laitteissa on Play Kauppa ‑sovellus valmiiksi asennettuna. Monissa laitteissa on oletuksena myös muita Google Play ‐sovelluksia, esim. Play Kirjat ja Play Pelit.

Play Kauppa ‐sovelluksen poistaminen käytöstä

Tärkeää: Et voi poistaa Play Kauppa ‐sovellusta, mutta voit poistaa sen käytöstä. Emme suosittele Play Kauppa ‐sovelluksen poistamista käytöstä, sillä muut sovellukset eivät välttämättä toimi oikein ilman sitä.

1. Pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Kosketa Google Play Kauppa ‐sovellusta Google Play pitkään.
  3. Valitse Sovelluksen tiedot Tiedot ja sitten Poista käytöstä .

Play Kauppa ‐sovelluksen ottaminen uudelleen käyttöön

1. Valitse Asetukset Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Google Play Kauppa Google Play.
  3. Valitse Ota käyttöön.

Muiden Play-sovellusten poistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Hallinnoi sovelluksia ja laitteita ja sitten Hallinnoi.
  4. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse Poista.
Vinkki: Ostoksesi eivät katoa, vaikka poistat Play-sovelluksen. Voit lisätä sovelluksen takaisin puhelimeen myöhemmin.

Muita lähteitä