Fjern en Play-app fra din Android-enhed

Google PlayAppen Google Play Butik er som standard allerede installeret på Android-enheder. På mange enheder er der som standard også installeret andre Google Play-apps som f.eks. Play Bøger og Play Spil.

Deaktiver Play Butik-appen

Vigtigt! Du kan ikke slette Play Butik-appen, men du kan deaktivere den. Vi anbefaler ikke, at du deaktiverer Play Butik-appen, da det muligvis kan medføre, at andre apps ikke fungerer korrekt.

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Hold appen Google Play Butik Google Play nede.
  3. Tryk på Appinfo Oplysninger og derefter Deaktiver .

Genaktiver Play Butik-appen

1. Tryk på Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Apps og derefter Google Play Butik Google Play.
  3. Tryk på Aktivér.

Slet andre Play-apps

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder og derefter Administrer.
  4. Tryk på navnet på den app, du vil slette.
  5. Tryk på Afinstaller.
Tip! Dine køb forsvinder ikke, hvis du sletter en Play-app. Du kan føje appen til din telefon igen senere.

Relaterede ressourcer