Oppdrag på Google Play

Et oppdrag er en serie trinn som gir belønning når du har fullført alle. På oppgavesiden står alle trinnene og hvilke belønninger du får når du er ferdig.

Når du er kvalifisert for et oppdrag, kan du se det på Google Play Points-siden din. Google Play sporer aktivitetene dine for å gi deg riktig belønning når du fullfører oppdrag. Du finner mer informasjon i vilkårene for bruk av Play Points og Googles personvernregler.

Tips:

• Oppdragene du får, avhenger av blant annet statusen din som nytt medlem, Play Points-nivået ditt og andre faktorer.
  • Trinnene kan variere fra bruker til bruker.
  • Med mindre det står noe annet på oppdragssiden, kan du fullføre trinnene i den rekkefølgen du vil.
  • Noen oppdrag krever at Nett- og appaktivitet er slått på for å kunne spore aktivitet i spillet. Hvis du slår av Nett- og appaktivitet, kan du kanskje ikke tjene belønninger. Finn ut mer om Nett- og appaktivitet.
  • Noen oppdrag krever at du logger på med Google Play for å fullføre trinnene. Hvis du spiller spill uten å logge på Play Spill-profilen din, kan du kanskje ikke gjennomføre oppdrag og tjene belønninger. Finn ut mer om Play Spill.
  • Vilkårene for bruk av Google Play Points gjelder for alle tilbud eller kampanjer i forbindelse med oppdrag.

Vanlige spørsmål

Hva betyr «kjøp»?

Eventuelle transaksjoner du får Play-poeng for, anses som «kjøp» i oppdrag. Når du kjøper apper eller spill, betaler for abonnementer, kjøper noe i apper eller leier bøker eller filmer, teller disse transaksjonene som «kjøp» i oppdrag.

Tips: Du får ikke poeng for forlengede prøveperioder hvis du ikke betaler.

Eksempler

Når du bytter poeng mot varer, får du ikke nye poeng. Når du bruker poeng til å kjøpe varer, anses det ikke som kjøp i oppdrag.

Når du kjøper varer i spill og apper, får du poeng. Kjøp i apper kvalifiserer som kjøp i oppdrag.

Når du fornyer Play Pass-abonnementet ditt, får du poeng. Abonnementer som fornyes, anses som kjøp i oppdrag.

Hva om et av kjøpene mine blir kansellert eller refundert før jeg har fullført oppdraget?
  • Hvis kjøpet blir kansellert: Så lenge oppdraget ikke er fullført, kan du foreta et nytt kvalifisert kjøp og fullføre kampanjen.
  • Hvis kjøpet blir refundert etter at oppdraget er fullført: Oppdraget tilbakeføres til «ikke fullført». Du kan fortsatt fullføre oppdraget.
  • Hvis du har gjort krav på en belønning, men et kjøp som påvirker oppdragsstatusen din, er reversert: Belønningen for oppdraget kan også bli reversert.