Missies op Google Play

Een missie is een reeks stappen die je beloont als je ze allemaal hebt afgerond. Op de detailpagina van de missie staan de vereiste stappen en de beloningen die je krijgt als je klaar bent.

Als je in aanmerking komt voor een missie, komt die op je Google Play Points-pagina te staan. Google Play houdt je activiteiten bij om je de juiste beloning te bieden als je een missie afrondt. Bekijk de Servicevoorwaarden van Play Points en het Privacybeleid van Google voor meer informatie.

Tips:

• De missies die je krijgt, zijn afhankelijk van bijvoorbeeld je status als nieuw lid, je Play-Points-level of ander gedrag.
  • De stappen kunnen per gebruiker verschillen.
  • Tenzij de missiepagina anders aangeeft, kun je de stappen in elke gewenste volgorde uitvoeren.
  • Voor sommige missies moet je Web- en app-activiteit aanzetten om in-game activiteit bij te houden. Als je Web- en app-activiteit uitzet, kan dit gevolgen hebben voor je mogelijkheden om beloningen te verdienen. Meer informatie over Web- en app-activiteit
  • Voor sommige missies moet je inloggen met Google Play om de stappen te voltooien. Als je games speelt zonder in te loggen op je Play Games-profiel, kan dit invloed hebben op je mogelijkheid om missies te voltooien en beloningen te verdienen. Meer informatie over Play Games
  • De Servicevoorwaarden van Google Play Points zijn van toepassing op aanbiedingen of promoties voor missies.

Veelgestelde vragen

Wat betekent 'aankoop'?

Elke transactie waarmee je Play-punten verdient, wordt in missies als een aankoop beschouwd. Als je een app of game koopt, een abonnementsbetaling doet, iets in een app koopt of een boek of film huurt, tellen deze transacties mee als aankopen voor missies.

Tip: Je verdient geen punten voor verlengde proefperioden als je geen betaling doet.

Voorbeelden

Als je punten gebruikt om een item in te wisselen, krijg je geen nieuwe punten. Als je punten gebruikt om een aankoop te voltooien, wordt dit niet beschouwd als een aankoop voor missies.

Als je een item in je game of app koopt, krijg je punten. Een in-app-aankoop wordt beschouwd als een aankoop voor missies.

Als je je Play Pass-abonnement verlengt, krijg je punten. Deze abonnementsverlenging wordt beschouwd als een aankoop voor missies.

Wat als een aankoop die ik heb gedaan, wordt geannuleerd of terugbetaald voordat ik de missie heb voltooid?
  • Als je aankoop is geannuleerd: Als de missie nog niet is voltooid, kun je nog een in aanmerking komende aankoop doen en de campagne afmaken.
  • Als je aankoop wordt terugbetaald nadat de missie is voltooid: De missie keert terug naar een onvolledige status. Je kunt de missie nog steeds afmaken.
  • Als je een beloning hebt geclaimd maar een aankoop ongedaan is gemaakt die van invloed is op de status van je missie: De missiebeloning kan ook ongedaan worden gemaakt.