Take op Google Play

'n Taak is 'n reeks stappe wat jou beloon wanneer jy hulle almal voltooi het. Die taak se besonderhedebladsy lys die vereiste stappe saam met die belonings wat jy sal kry wanneer jy klaar is.

Wanneer jy vir 'n taak kwalifiseer, verskyn dit op jou Google Play Points-bladsy. Google Play spoor jou aktiwiteite na om die regte beloning te verskaf wanneer jy 'n taak voltooi het. Gaan na Play Points se diensbepalings en Google se privaatheidsbeleid vir meer inligting.

Wenke:

• Die take wat jy ontvang, hang af van dinge soos jou status as 'n nuwe lid, jou Play Points-vlak of ander optrede.
  • Hierdie stappe kan tussen gebruikers verskil.
  • Jy kan die stappe voltooi in enige volgorde wat jy kies, tensy die taakbladsy anders sê.
  • Vir sommige take is dit nodig dat jy Web- en Appaktiwiteit aangeskakel moet hê om inspeletjieaktiwiteit na te spoor. As jy Web- en Appaktiwiteit afskakel, kan dit jou vermoë beïnvloed om belonings te verdien. Kry meer inligting oor Web- en Appaktiwiteit.
  • Vir sommige take is dit nodig dat jy by Google Play aangemeld moet wees om stappe te voltooi. As jy speletjies speel sonder om by jou Play Speletjies-profiel aan te meld, kan dit jou vermoë beïnvloed om take te voltooi en belonings te verdien. Kry meer inligting oor Play Speletjies.
  • Google Play Points se diensbepalings is van toepassing op enige taakaanbiedings of promosies.

Algemene vrae

Wat beteken "aankoop"?

Enige transaksie waarmee jy Play-punte verdien, word binne take as 'n "aankoop" beskou. Wanneer jy 'n program of 'n speletjie koop, 'n intekeningbetaling doen, iets in 'n program koop, of 'n boek of 'n fliek huur, tel hierdie transaksies as "aankope" vir take.

Wenk: Jy sal nie punte vir verlengde proeflopies verdien as jy nie 'n betaling verskaf nie.

Voorbeelde

Jy kry nie enige nuwe punte wanneer jy punte gebruik om 'n item om te ruil nie. Wanneer jy punte gebruik om 'n aankoop te voltooi, word dit nie as 'n aankoop vir take beskou nie.

Jy kry punte wanneer jy 'n item in jou speletjie of program koop. 'n Inprogramaankoop kwalifiseer as 'n aankoop vir take.

Jy kry punte wanneer jy jou Play Pass-intekening hernu. Hierdie intekeninghernuwing word as 'n aankoop vir take beskou.

Wat gebeur as 'n aankoop wat ek gedoen het, gekanselleer of terugbetaal word voordat ek die taak voltooi het?
  • As jou aankoop gekanselleer word: Jy kan 'n ander kwalifiserende aankoop doen en die veldtog voltooi, mits jou taak nog nie voltooi is nie.
  • As jou aankoop terugbetaal word nadat die taak voltooi is: Die taak se status keer terug na onvoltooid. Jy kan steeds die taak voltooi.
  • As jy 'n beloning opgeëis het, maar 'n aankoop wat jou taak se status raak, word omgekeer: Jou taakbeloning kan ook omgekeer word.

Verwante artikels