Ändra avancerade inställningar i betaversionen av Google Play Spel för PC

Du kan ändra vissa avancerade inställningar, till exempel inställningar för utvecklare, i betaversionen av Google Play Spel för PC.

Obs! Om du ändrar de avancerade inställningarna kan det påverka upplevelsen med betaversionen av Google Play Spel för PC.

1. Öppna betaversionen av Google Play Spel för PC  på din dator.
  2. Klicka på ditt spelarnamn uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar.
  4. Klicka sju gånger på Appens versionsnummer under Om.
  5. Klicka på Fortsätt.
  6. Öppna menyn Avancerade inställningar och navigera till inställningarna som du vill ändra.