Endre avanserte innstillinger i betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin

Du kan endre enkelte avanserte innstillinger, for eksempel utviklerinnstillinger, i betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin.

Viktig: Hvis du endrer de avanserte innstillingene, kan det påvirke opplevelsen av betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin.

1. Åpne betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin på datamaskinen.
  2. Klikk på spillernavnet ditt øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger Innstillinger.
  4. Under «Info» klikker du på appversjonsnummeret sju ganger.
  5. Klikk på Fortsett.
  6. I «Avanserte innstillinger»-menyen som åpnes, går du til innstillingene du vil endre.