Feilmelding: Du har ikke brukt Google Play Butikk-appen på enheten din med denne e-postkontoen

Du kan se denne feilmeldingen når du prøver å installere Android-apper på

• datamaskinen din
  • en Android-mobilenhet som ikke er tilknyttet Google-kontoen din
  • en enhet som ikke er kompatibel

Feilsøking

Gi oss beskjed om hva du prøver å gjøre ved å velge ett av alternativene nedenfor.

Jeg prøver å installere en app på Android-enheten min via en datamaskin

Knytt Google-kontoen din til telefonen eller nettbrettet

Viktig: De fleste apper fra Play-butikken kan ikke installeres på andre datamaskiner enn enkelte Chromebook-enheter.

1. Gå til Google Play på datamaskinen.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Hvis du ikke er logget på riktig konto, klikker du på Logg av, før du logger på igjen med den riktige kontoen.
  4. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
    • Ny enhet: Hvis enheten din er ny, logger du på med Google-kontoen din.
    • På en enhet du har lagt til apper på før:
  5. Søk etter appen du vil installere på enheten.
  6. Trykk på Installer.
  7. Når du har installert en app, knyttes telefonen eller nettbrettet til Google-kontoen din. Innen få minutter kan du bruke en datamaskin til å installere apper på enheten.

Med Kindle

Apper fra Google Play kan ikke installeres på Kindle-enheter. Prøv å gå til den anbefalte appbutikken for enheten din, for eksempel Amazon Appstore for Kindle.

Jeg prøver å installere en app på en datamaskin

På de fleste datamaskiner er det ikke mulig å installere apper fra Google Play. Unntaket er enkelte Chromebook-enheter med Google Play-butikken. Prøv å gå til den anbefalte appbutikken for enheten din i stedet:

Jeg prøver å installere en app på en telefon eller et nettbrett som ikke kjører Android (iPhone, iPad osv.)

Apper fra Google Play kan ikke installeres på enheter som ikke kjører Android. Prøv å gå til den anbefalte appbutikken for enheten din i stedet:

Annen feilsøking

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende:

Bruker du en jobb- eller en skolekonto?

Hvis du bruker en Google-konto for jobb eller skole, kan du kanskje ikke installere Google Play-apper på enheten din via datamaskinen.

Du kan fortsatt bruke Google Play Butikk-appen på enheten din til å laste ned apper.