Virhe: et ole käyttänyt laitteesi Google Play Kauppa -sovellusta tällä tilillä

Saatat nähdä tämän virheen, kun yrität asentaa Android-sovellusta

• tietokoneellesi
  • Android-mobiililaitteelle, jota ei ole yhdistetty Google-tiliisi
  • yhteensopimattomalle laitteelle.

Vianetsintä

Kerro, mitä yrität tehdä, valitsemalla oikea vaihtoehto alta.

Yritän asentaa sovelluksen Android-puhelimelle tai -tabletille tietokoneella

Google-tilin linkittäminen puhelimeen tai tablettiin

Tärkeää: Useimpia Play Kaupan sovelluksia ei voi asentaa muille tietokoneille kuin tietyille Chromebookeille.

1. Siirry tietokoneella Google Playhin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Jos et ole kirjautunut oikealle tilille, valitse Kirjaudu ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään oikealla tilillä.
  4. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Uusi laite: Jos laitteesi on uusi, kirjaudu sisään Google-tililläsi.
    • Laite, jolle olet lisännyt sovelluksia aiemmin:
  5. Etsi sovellus, jonka haluat asentaa laitteellesi.
  6. Valitse Asenna.
  7. Kun olet asentanut sovelluksen, puhelin tai tabletti linkitetään Google-tiliisi. Muutaman minuutin kuluttua voit asentaa sovelluksia laitteellesi tietokoneen avulla.

Kindlen käyttö

Google Playn sovelluksia ei voi asentaa Kindle-laitteille. Siirry sen sijaan laitteesi suositeltuun sovelluskauppaan, kuten Amazon Appstore Kindlelle.

Yritän asentaa sovelluksen tietokoneelle

Google Play ‑sovelluksia ei voi asentaa useimmille tietokoneille, paitsi joillekin Google Play Kauppaa tukeville Chromebookeille. Siirry sen sijaan laitteesi suositeltuun sovelluskauppaan:

Yritän asentaa sovelluksen muulle kuin Android-puhelimelle tai ‑tabletille (iPhone, iPad tms.)

Google Playsta hankittuja sovelluksia ei voi asentaa muille kuin Android-laitteille. Siirry sen sijaan laitteesi suositeltuun sovelluskauppaan:

Vianetsinnän jatkovaiheet

Jos ongelma ei ratkea, kokeile seuraavaa.

Käytätkö työpaikan tai koulun tiliä?

Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen Google-tiliä, et ehkä voi asentaa Google Play -sovelluksia laitteellesi tietokoneella.

Voit silti käyttää laitteesi Google Play Kauppa -sovellusta sovellusten lataamiseen.