Løs problemer med betaversjonen av Google Play Spill på datamaskinen

Hvis du har problemer med betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin etter at du har installert den på datamaskinen, kan disse trinnene hjelpe deg med å feilsøke. Google Play Spill er i betafasen, så vi regner med at det kommer til å oppstå problemer.

Send inn tilbakemelding om opplevelsen din for å hjelpe oss med å forbedre betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin.

Løs vanlige problemer i betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin

Denne fremgangsmåten bidrar til å løse de fleste problemer med betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin, for eksempel
  • spillytelse
  • tilkobling
Betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin
  1. Høyreklikk på betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin i varselfeltet på oppgavelinjen.
    • Tips: Hvis du ikke finner ikonet for betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin, klikker du på oppoverpilen nederst til venstre i varselfeltet på oppgavelinjen for å få flere alternativer.
  2. Klikk på Avslutt.
  3. Åpne betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin på nytt.
Oppdater betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin
  1. Høyreklikk på betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin i varselfeltet på oppgavelinjen.
    • Tips: Hvis du ikke finner ikonet for betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin, klikker du på oppoverpilen nederst til venstre i varselfeltet på oppgavelinjen for å få flere alternativer.
  2. Klikk på Se etter oppdateringer.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre oppdateringen.
Grunner til at spill ikke kan spilles på PC

Når du søker etter spill på Google Play Spill på datamaskin, kan det hende du får et resultat om at spillet ikke kan spilles på datamaskin. Her er noen mulige grunner til at spillet kanskje ikke kan spilles:

Endre andre innstillinger mens du spiller

Avslutt spill
  1. For å åpne spillalternativene, trykk på Shift + Tab.
  2. Øverst til høyre klikker du på Avslutt spillet.
Tips: For å avslutte et spill uten å åpne spillalternativene kan du også trykke på Alt + F4.
Endre skrivespråk for spill
  1. For å åpne Spillalternativer, trykk på Shift + Tab.
  2. Klikk på Skrivespråk.
  3. Velg språket du vil bruke.
Start eller avslutt fullskjermmodus i spill
  1. For å åpne Spillalternativer, trykk på Shift + Tab.
  2. Klikk på Fullskjerm.

Tips: For å starte eller avslutte fullskjermmodus uten å åpne spillalternativene, trykk på F11 eller Alt + Enter.

Få mer hjelp