Problemen met Google Play Games bèta op de pc oplossen

Als je problemen met Google Play Games bèta op de pc ondervindt nadat je dit op je computer hebt geïnstalleerd, kunnen deze stappen je helpen het probleem op te lossen. Google Play Games bevindt zich nog in de bètafase, dus er kunnen wat problemen optreden.

Als je ons wilt helpen Google Play Games bèta op de pc te verbeteren, kun je als je een probleem ondervindt feedback geven over je ervaringen.

Veelvoorkomende problemen in Google Play Games-bèta op de pc oplossen

Deze stappen helpen bij de meeste problemen in Google Play Games bèta op de pc, zoals:
  • Gameprestaties
  • Connectiviteit
Google Play Games bèta op de pc opnieuw opstarten
  1. Klik in het meldingsgedeelte van de taakbalk met de rechtermuisknop op Google Play Games bèta op de pc .
    • Tip: Als je het icoon voor Google Play Games bèta op de pc niet kunt vinden, klik je linksonder in het meldingsgedeelte van de taakbalk op de pijl-omhoog voor meer opties.
  2. Klik op Sluiten.
  3. Open Google Play Games bèta op de pc opnieuw.
Google Play Games bèta op de pc updaten
  1. Klik in het meldingsgedeelte van de taakbalk met de rechtermuisknop op Google Play Games bèta op de pc .
    • Tip: Als je het icoon voor Google Play Games bèta op de pc niet kunt vinden, klik je linksonder in het meldingsgedeelte van de taakbalk op de pijl-omhoog  voor meer opties.
  2. Klik op Checken op updates.
  3. Volg de instructies op het scherm om de update af te ronden.
Waarom je een game niet kunt spelen op je pc

Als je een game zoekt op Google Play Games op de pc, staat er misschien dat de game niet kan worden gespeeld op je pc. Dit zijn enkele redenen waarom de game misschien niet speelbaar is:

Andere instellingen wijzigen terwijl je een game speelt

Een game sluiten
  1. Druk op Shift + Tab om de gameopties te openen.
  2. Klik rechtsboven op Game sluiten.
Tip: Als je een game wilt sluiten zonder de gameopties te openen, kun je ook op Alt + F4 drukken.
Invoertaal voor een game wijzigen
  1. Druk op Shift + Tab om de gameopties te openen.
  2. Klik op Invoertaal.
  3. Selecteer de taal die je wilt gebruiken.
De modus voor volledig scherm in een game openen of sluiten
  1. Druk op Shift + Tab om de gameopties te openen.
  2. Klik op Volledig scherm.

Tip: Als je de modus voor volledig scherm wilt openen of sluiten zonder de gameopties te openen, druk je op F11 of Alt + Enter.

Meer hulp

Als je meer hulp nodig hebt, kun je het volgende doen: