Installer og konfigurer Google Play Spil Beta på din pc

Hvis din pc opfylder minimumskravene, kan du installere Google Play Spil Beta til pc.

Start installation

1. Gå til play.google.com/googleplaygames på din Windows-computer.
  2. Klik på Download.
  3. Du kan installere appen ved at åbne den downloadede fil og derefter følge vejledningen.
    • Installationen kan tage et par minutter.

Tip! Hvis din computer ikke opfylder minimumskravene, får du en notifikation, og installationen kan ikke fortsætte.

Konfigurer indstillinger for virtualisering

Hvis du vil spille mobilspil på din computer, skal du aktivere Windows-indstillingerne for virtualisering.

• Hvis Windows Hypervisor Platform er deaktiveret, bliver du bedt om at aktivere den under installationen. Du skal genstarte din computer, før denne indstilling træder i kraft.
  • Hvis Windows Hypervisor Platform allerede er aktiveret, får du ikke denne meddelelse.
  • Før du installerer Google Play Spil Beta på din pc, skal CPU-virtualisering være aktiveret i computerens BIOS-indstillinger.

Tip! Hvis du har installeret andre emulatorer på din computer, fungerer de muligvis ikke, når Windows Hypervisor Platform er aktiveret. Se, hvordan du deaktiverer Hypervisor efter installationen.

Log ind på din konto

Hvis du vil spille på flere enheder, skal du logge ind med den samme konto på din mobilenhed og din pc.

Tip! Det er kun den første bruger, der installerede Google Play Spil Beta til pc, som kan åbne det og spille spil.

Find og ret fejl i forbindelse med installation

• Løs enventuelle problemer med manglende minimumskrav. De specifikke elementer noteres under installationen.
    • Kontakt producenten af din computer for at få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer computeren.
  • Sørg for at aktivere Windows Hypervisor Platform inden installationen, eller hvis du bliver bedt om det, når du kører Google Play Spil Beta til pc.
  • Hvis du aktiverede HAXM, da du installerede appen, skal du afinstallere Google Play Spil Beta til pc og derefter geninstallere den. Sørg for at aktivere Windows Hypervisor Platform, når du bliver bedt om det.
    • Fra og med den 11. november 2022 understøtter Google Play Spil Beta til pc ikke længere HAXM som alternativ til Windows Hypervisor Platform.
  • Afinstaller Google Play Spil Beta til pc via "Apps og funktioner" i Windows, og geninstaller den.
  • Genstart computeren.

Tip! Hvis du har prøvet alle disse fejlfindingstrin og stadig ikke kan installere Google Play Spil Beta på din pc, kan du kontakte os. Dette produkt er stadig en betaversion, så vi sætter pris på enhver feedback, du kan sende.