Yhteyden ottaminen Android-sovelluksen kehittäjään

Kolmannen osapuolen kehittäjät (ei Google) ovat luoneet suurimman osan Google Playn sovelluksista. Kehittäjä vastaa sovelluksensa tukemisesta ja siitä, että sovellus toimii oikein. Vain kehittäjä voi ratkaista sovelluksen sisäisiä ongelmia. Ota yhteyttä sovelluskehittäjään, jos

• lataamasi sovellus ei toimi
  • sovelluksen sisäistä ostosta tai tilausta ei ole toimitettu, se ei toimi tai se ei vastaa odotuksiasi
  • haluat hyvityksen sovelluksen sisäisestä ostoksesta tai tilauksesta, joka ei ollut saatavilla Pyydä hyvitystä ‐kohdassa
  • sinulla on ongelmia edistymisesi löytämisessä tai nollaamisessa tai tiedoston tallentamisessa sovelluksessa tai pelissä
  • haluat lisätietoa sovelluksen tai pelin toiminnasta.

Sovelluksen kehittäjän yhteystiedot

Huom. Jos käytät Chromebookia, jossa on Google Play Kauppa ‑sovellus, voit myös seurata yllä olevan Android-välilehden ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Etsi sovellus selaamalla tai haulla.
  3. Valitse sovellus, niin sen tietosivu tulee näkyviin.
  4. Vieritä alas Kehittäjän yhteystiedot ‑kohtaan.
  5. Tarkista yhteystiedot.

Contact an Android app's developer

Yhteydenotto kehittäjään

Kun otat yhteyttä kehittäjään, mainitse viestissäsi seuraavat:

• Käyttämäsi sovelluksen nimi. Esimerkiksi Facebook, Clash of Clans tai Candy Crush.
  • Huomaamasi ongelma. Esimerkiksi ”sovelluksen sisäistä ostosta ei toimitettu” tai ”sovellus ei toimi oikein, kun yritän avata sen”.
  • Toivomasi vastaus. Mainitse esimerkiksi, haluatko apua ongelman ratkaisemiseen vai haluatko palauttaa ostoksen ja saada hyvityksen.

Mitä kannattaa odottaa, kun otat yhteyttä kehittäjään

Kun ilmoitat ongelmasta kehittäjälle, hänen pitäisi vastata sinulle kohteliaasti ja ammattimaisesti. Jos kysymyksesi koskee ostokseen liittyvää ongelmaa, pitäisi sinun saada vastaus kolmen arkipäivän kuluessa.

Kun olet ottanut yhteyttä kehittäjään, voit kirjoittaa sovellukselle julkisen arvostelun Play Kaupassa. Kerro arvostelussa myös kehittäjältä saamastasi tuesta. Näin voit antaa palautetta kehittäjälle ja hyödyllistä tietoa muille Playn käyttäjille.

Julkisen arvostelun kirjoittaminen

Arvostelun kirjoittaminen Play Kaupassa

Android-laitteen tai Chromebookin Play Kauppa ‑sovelluksella

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play.
  2. Etsi haluamasi sovellus selaamalla tai hakemalla.
  3. Valitse sovellus, niin sen tietosivu tulee näkyviin.
  4. Vieritä alas arvosteluihin.
  5. Valitse tähtien määrä.
  6. Valitse Lähetä.
  7. Anna palautetta ja kirjoita lyhyt arvostelu.
  8. Valitse Valmis.

Tietokoneen verkkoselaimella

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Etsi haluamasi sovellus.
  3. Valitse sovellus, niin sen tietosivu tulee näkyviin.
  4. Vieritä alas ja valitse Kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu.
  5. Valitse tähtiarvio ja kirjoita arvostelu.
  6. Valitse Lähetä.

Huom. Voit arvostella vain sovelluksia, jotka olet ladannut ja asentanut. Kun lataat sovelluksen, se liitetään Google-tiliisi. Jos olet ladannut sovelluksen, mutta et pysty kirjoittamaan arvostelua, varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille

Tietokone Android