Kontakt udvikleren af en Android-app

De fleste apps i Google Play udvikles af tredjepartsudviklere og ikke af Google. Udviklerne er ansvarlige for at yde support i forbindelse med deres apps og sørge for, at de fungerer for dig. De er de eneste, der kan løse problemer i appen. Kontakt en appudvikler, hvis:

• En app, du har downloadet, ikke fungerer.
  • Et køb i appen eller et abonnement ikke er blevet leveret, ikke fungerer eller ikke er som forventet.
  • Du vil have en refusion for et køb i en app eller et abonnement, der ikke kan refunderes via Anmod om refusion.
  • Der er et problem med at hente eller nulstille dine fremskridt eller gemme filer i en app eller et spil.
  • Du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger en app eller et spil.

Find en appudviklers kontaktoplysninger

På Android-mobilenheder

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Søg efter appen.
  3. Tryk på appen for at åbne infosiden.
  4. Tryk på Udviklerens kontaktoplysninger.
  5. Rul ned for at se de anførte kontaktoplysninger.

På Android TV

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Søg efter appen.
  3. Find og vælg appen i dine søgeresultater.
  4. Vælg Fuld beskrivelse.

Det skal du sige, når du kontakter udvikleren

Når du kontakter udvikleren, skal du give dem oplysninger om:

• Den app, du bruger. Det kan f.eks. være "Facebook" eller "Candy Crush".
  • Det problem, du oplever. Det kan være problemer som "Mit køb i appen blev ikke gennemført" eller "Appen fungerer ikke korrekt, når jeg åbner den".
  • Det svar, du ønsker. Du kan f.eks. nævne, om du har brug for hjælp til at løse problemet, eller om du vil have refusion for købet.

Det kan du forvente, når du kontakter en appudvikler

Du bør forvente et høfligt og professionelt svar, når du kontakter en udvikler vedrørende et problem. Hvis din forespørgsel drejer sig om et problem med et køb, du har foretaget, kan du forvente at få svar inden for tre arbejdsdage.

Når du har kontaktet udvikleren, kan du lave en offentlig anmeldelse af appen i Play Butik. Fortæl om din oplevelse med den hjælp, du har fået af udvikleren, for at give feedback til udvikleren og oplyse andre Play-brugere.

Skriv en offentlig anmeldelse af udviklere

Sådan giver du en anmeldelse i Play Butik

Brug appen Play Butik på din Android-enhed eller Chromebook

1. Åbn Google Play Butik Google Play.
  2. Kig eller søg efter den app, du vil anmelde.
  3. Find og vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul ned, indtil du når til sektionen Anmeldelser.
  5. Vælg antallet af stjerner.
  6. Tryk på Send.
  7. Giv feedback, og skriv en kort anmeldelse.
  8. Tryk på Afslut.

Via en webbrowser på din computer

1. Gå til play.google.com.
  2. Find den app, du vil anmelde.
  3. Vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul ned, og klik på Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse.
  5. Vælg et antal stjerner, og skriv en anmeldelse.
  6. Klik på Send.

Bemærk! Du kan kun anmelde apps, du tidligere har downloadet og installeret. Når du downloader en app, knyttes den til din Google-konto.Hvis du har downloadet appen men ikke kan se muligheden for at skrive en anmeldelse, skal du tjekke, at du er logget ind på den rigtige konto.