Kontak ’n Android-app se ontwikkelaar

Derdepartyontwikkelaars, en nie Google nie, skep die meeste apps op Google Play. Die ontwikkelaars is verantwoordelik vir hul apps se steundienste en om seker te maak dat die apps goed vir jou werk. Hulle is die enigste mense wat kwessies binne die app kan oplos. Kontak ’n appontwikkelaar as:

• ’n App wat jy afgelaai het, nie werk nie.
  • ’n Inappaankoop of -intekening nie afgelewer is nie, nie werk nie, of nie is wat jy verwag het nie.
  • Jy ’n terugbetaling vir ’n inappaankoop of -intekening wil hê wat nie deur Versoek ’n terugbetaling beskikbaar was nie.
  • Jy ’n kwessie ervaar met die ophaal of terugstelling van jou vordering, of om ’n lêer in ’n app of speletjie te stoor.
  • Jy meer te wete wil kom oor hoe om ’n app of speletjie te gebruik.

Kry kontakinligting vir ’n appontwikkelaar

Op Android- mobiele toestelle

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Blaai of soek die program.
  3. Tik op die program om die besonderhedebladsy oop te maak.
  4. Tik op Ontwikkelaarkontak.
  5. Rollees af om die kontakinligting wat gelys word, na te gaan.

Op Android TV

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Blaai of soek die program.
  3. Vind en kies die program in jou soekresultate.
  4. Kies Volle beskrywing.

Wat om te sê wanneer jy die ontwikkelaar kontak

Wanneer jy ontwikkelaars kontak, sê vir hulle:

• Watter app jy gebruik. Voorbeelde sluit "Facebook," "Clash of Clans" en "Candy Crush" in.
  • Watter kwessie jy ondervind. Soos "Ek het nie my inappaankoop ontvang nie", of "die app werk nie behoorlik wanneer ek dit oopmaak nie".
  • Watter reaksie jy verwag. Byvoorbeeld, sê of jy hulp wil hê om die kwessie op te los of ’n terugbetaling vir jou aankoop wil hê.

Wat om te verwag wanneer jy ’n appontwikkelaar kontak

Jy kan ’n hoflike en professionele reaksie verwag wanneer jy ’n ontwikkelaar oor ’n kwessie kontak. As jou navraag verband hou met ’n probleem met ’n aankoop wat jy gedoen het, kan jy ’n reaksie binne drie werkdae verwag.

Jy kan ’n publieke resensie vir die app in die Play Winkel skryf nadat jy die ontwikkelaar gekontak het. Sluit in hoe jy die ontwikkelaar se steundiens ervaar het om aan die ontwikkelaar terugvoer te verskaf en ander Play-gebruikers in te lig.

Skryf ’n publieke resensie vir ontwikkelaars

Hoe om ’n resensie in die Play Winkel te skryf

Gebruik die Play Winkel-app op jou Android-toestel of Chromebook

1. Maak die Google Play Winkel Google Play oop.
  2. Blaai deur of soek die app wat jy wil resenseer.
  3. Kry en kies die app om die besonderhedebladsy oop te maak.
  4. Rollees af totdat jy by die resensieafdeling kom.
  5. Kies die aantal sterre.
  6. Tik op Dien in.
  7. Gee terugvoer en skryf ’n kort resensie.
  8. Tik op Klaar.

Gebruik ’n webblaaier op jou rekenaar

1. Gaan na play.google.com.
  2. Vind die app wat jy wil resenseer.
  3. Kies die app om die besonderhedebladsy oop te maak.
  4. Rollees af en klik Skryf ’n resensie Skryf ’n resensie.
  5. Kies jou stergradering en skryf jou resensie.
  6. Klik Dien in.

Let wel: Jy kan net apps resenseer wat jy voorheen afgelaai en geïnstalleer het. Wanneer jy ’n app aflaai, is dit aan jou Google-rekening gekoppel. As jy die app afgelaai het maar nie die opsie sien om ’n resensie te skryf nie, moet jy seker maak dat jy by die regte rekening aangemeld is