Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Oppdater Android-appene dine

Du kan oppdatere appene på Android-enheten din enkeltvis eller automatisk. Når du oppdaterer appene, får du tilgang til de nyeste funksjonene samt bedre appsikkerhet og -stabilitet.

Viktig:

• Hvis Google avgjør at en appoppdatering løser et alvorlig sikkerhetsproblem, kan det hende vi oppdaterer den relaterte appen. Disse oppdateringene kan skje uavhengig av oppdateringsinnstillingene for den aktuelle appen eller enheten generelt. Du finner mer informasjon i vilkårene for bruk av Google Play.
  • Hvis du bruker Google Play på Chromebook, kan du finne ut mer om appoppdateringer her.

Oppdater Android-apper automatisk

1.  Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og deretter  Nettverksinnstillinger og deretter Oppdater apper automatisk.
  4. Velg et alternativ:
    • Via et hvilket som helst nettverk for å oppdatere apper via enten Wi-Fi eller mobildata.
    • Bare via Wi-Fi for å oppdatere apper bare via Wi-Fi.

Merk: Hvis en konto på enheten din har en påloggingsfeil, kan det hende appene ikke oppdateres automatisk.

Oppdater spesifikke Android-apper automatisk

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter.
  4. Velg Administrer og deretter appen du vil oppdatere.
  5. Trykk på Mer Mer.
  6. Slå på Slå på auto-oppdatering.

Når det finnes tilgjengelige oppdateringer, oppdateres appen automatisk. Du kan slå av automatiske oppdateringer ved å slå av Slå på auto-oppdatering.

Oppdater Android-apper manuelt

Sånn oppdaterer du apper enkeltvis eller flere på én gang med Google Play Butikk-appen på mobilenheten din:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter. Apper med tilgjengelige oppdateringer er merket med «Oppdatering tilgjengelig». Du kan også søke etter en bestemt app.
  4. Trykk på Oppdater.

Tips:

• Når enkelte apper oppdateres, krever de nye tillatelser. Du kan få et varsel som spør om du aksepterer de nye tillatelsene eller ikke.
  • For å oppdatere apper må du av og til starte enheten din på nytt.