Play Kaupan ja sovellusten päivittäminen Androidilla

Voit päivittää Android-sovellukset ja Play Kauppa ‐sovelluksen yksi kerrallaan, yhdessä tai automaattisesti. Päivittämällä sovellukset saat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja parannat sovelluksesi turvallisuutta ja vakautta.

Tärkeää:

• Google saattaa tehdä tietyt sovelluspäivitykset joka tapauksessa, jos se toteaa, että sovelluspäivitys korjaa kriittisen tietoturva-aukon. Päivitykset saatetaan tehdä joka tapauksessa, riippumatta sovelluksen tai laitteesi päivitysasetuksista. Lue lisätietoja Google Playn käyttöehdoista.
  • Jos käytät Google Playta Chromebookilla, lue täältä lisää sovelluspäivityksistä.

Android-sovelluksen päivittäminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita ja sitten Hallinnoi.
  4. Valitse päivitettävä sovellus.
    • Vinkki: Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, sen kohdalla lukee "Päivitys saatavilla".
  5. Napauta Päivitä.

Google Play Kaupan päivittäminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Tietoja ja sitten Play Kaupan versio.
  4. Saat viestin, jossa kerrotaan, onko Play Kauppa ajan tasalla. Napauta Ok.
    • Jos päivitys on saatavilla, se ladataan automaattisesti ja asennetaan muutaman minuutin kuluttua.

Kaikkien Android-sovellusten automaattinen päivittäminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Verkkoasetukset ja sitten Päivitä sovellukset automaattisesti.
  4. Valitse vaihtoehto:
    • Missä tahansa verkossa: Sovellukset päivitetään joko Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.
    • Vain Wi-Fi-verkossa: Sovellukset päivitetään vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Huom. Jos laitteellasi olevassa sovelluksessa tapahtuu kirjautumisvirhe, sovellukset eivät välttämättä päivity automaattisesti.

Päivitä sovellukset rajallisella määrällä mobiilidataa

Tärkeää: Tämä vaihtoehto on saatavilla vain tietylle ryhmälle.
  1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Verkkoasetukset ja sitten Päivitä sovellukset automaattisesti.
  4. Valitse Päivitä rajoitetulla mobiilidatan määrällä
Näin se toimii
Google Play voi päivittää sovellukset automaattisesti käyttämällä rajoitetusti mobiilidataa. Google Play priorisoi sovelluspäivitykset useiden tekijöiden perusteella. Näitä ovat esimerkiksi sovellukset, joissa on uusia ominaisuuksia, tai sovellukset, joita uskomme sinun käyttävän eniten. Google Play pyrkii aina päivittämään sovellukset Wi-Fi-yhteyden kautta.
Kuinka paljon mobiilidataa tämä asetus käyttää
Kun tämä asetus on päällä, Google Play valitsee budjetin useiden tekijöiden perusteella. Esimerkkejä:
  • Jos olet päivittänyt sovelluksia manuaalisesti mobiilidatan kautta viimeisten 30 päivän aikana, Google Play käyttää budjettina kyseistä mobiilidatan kokonaisbudjettia.
  • Jos et päivitä sovelluksia mobiilidatalla, Google Play käyttää maasi tai alueesi käyttäjien keskimääräistä mobiilidataa, mutta voit silti päivittää useimmin käytetyt sovellukset automaattisesti.

Kaikkia tietoja käsitellään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos tyhjennät Play Kaupan datan, asetukset ja aiempi budjetti nollataan.

Yksittäisten Android-sovellusten päivittäminen automaattisesti

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita.
  4. Valitse Hallinnoi ja etsi päivitettävä sovellus.
  5. Voit avata sovelluksen tietosivun napauttamalla sovellusta.
  6. Valitse sovelluksen tietosivulta Lisää Lisää.
  7. Laita Autom. päivitys päälle.

Kun päivityksiä on saatavilla, sovellus päivittyy automaattisesti. Jos haluat laittaa automaattiset päivitykset pois päältä, laita Autom. päivitys pois päältä.

Vinkkejä:

• Jotkin sovellukset pyytävät uusia lupia päivityksen yhteydessä. Saatat saada ilmoituksen, jossa sinua pyydetään hyväksymään uudet luvat.
  • Sovelluksen päivittäminen voi edellyttää laitteen uudelleenkäynnistystä.
  • Voit hakea tiettyä sovellusta valitsemalla Hallinnoi sovelluksia ja laitteita ja sitten Hallinnoi.
  • Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, Päivitä-painike näkyy sovelluksen tietosivulla.