Android-sovellusten päivittäminen

Voit päivittää Android-laitteellesi ladatut ja asennetut sovellukset yksitellen tai automaattisesti. Päivittämällä sovelluksesi saat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja parannat sovelluksesi turvallisuutta ja vakautta.

Tärkeää:

• Google saattaa tehdä tietyt sovelluspäivitykset joka tapauksessa, jos se toteaa, että sovelluspäivitys korjaa kriittisen tietoturva-aukon. Päivitykset saatetaan tehdä joka tapauksessa, riippumatta sovelluksen tai laitteesi päivitysasetuksista. Lue lisätietoja Google Playn käyttöehdoista.
  • Jos käytät Google Playta Chromebookilla, lue täältä lisää sovelluspäivityksistä.

Android-sovellusten päivittäminen automaattisesti

1.  Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Verkkoasetukset ja sitten Päivitä sovellukset automaattisesti.
  4. Valitse vaihtoehto:
    • Missä tahansa verkossa: Sovellukset päivitetään joko Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.
    • Vain Wi-Fi-verkossa: Sovellukset päivitetään vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Huom. Jos laitteellasi olevassa sovelluksessa tapahtuu kirjautumisvirhe, sovellukset eivät välttämättä päivity automaattisesti.

Yksittäisten Android-sovellusten päivittäminen automaattisesti

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita.
  4. Valitse Hallinnoi ja sitten päivitettävä sovellus.
  5. Valitse Lisää Lisää.
  6. Laita Autom. päivitys päälle.

Kun päivityksiä on saatavilla, sovellus päivittyy automaattisesti. Jos haluat laittaa automaattiset päivitykset pois päältä, laita Autom. päivitys pois päältä.

Android-sovellusten päivittäminen manuaalisesti

Näin päivität sovelluksia yksitellen tai isommissa erissä Google Play Kauppa ‑sovelluksen kautta mobiililaitteella:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, sen kohdalla lukee Päivitys saatavilla. Voit myös hakea tiettyä sovellusta.
  4. Valitse Päivitä.

Vinkkejä:

• Jotkin sovellukset pyytävät uusia lupia päivityksen yhteydessä. Saatat saada ilmoituksen, jossa sinua pyydetään hyväksymään uudet luvat.
  • Sovelluksen päivittäminen edellyttää joskus laitteen käynnistämistä uudelleen.